Rólunk

A GALVANOFÉM KFT. 1995. október 2-án alakult. Székhelyünk egyben a telephelyünk, amely a Kecskemét, Méntelek 252. szám alatt jegyzett.

Galvanizálással foglalkozunk, ezen belül nikkelezés, krómozás, horganyzás tartozik a tevékenységeink közé. Külön meg kell említenem, hogy a krómozás előkészítését a munkadarabok polírozását is vállaljuk.

Cégünk egy újfajta technológiát vezetett be a megalakulás után szinte azonnal, a lúgos horganyzást, ami akkor még hazánkban egyáltalán nem volt ismert. Ez a technológia a fémfelületek korrózió elleni védelme terén új távlatokat nyitott meg. Számunkra elsősorban olyan piacok lehetőségét kínálta, amely kaput tudott nyitni a nyugati felhasználók felé amellett, hogy a tengeren túlra is eljutottak az általunk kezelt alkatrészek. Természetesen ennek a módszernek az elterjedése az egyértelmű hasznossága okán gyorsan vált követendővé Magyarországon. Függetlenül attól, hogy mi módon alakult át a megrendelői körünk, továbbra is kiemelten fontosnak tartottuk és tarjuk ma is a hazai ügyfelek körét.

A lúgos technológia mellett folyamatosan fenn tudtuk tartani a hagyományosnak számító savas felületkezelést is. A kezelendő fémfelületek darabszáma, mérete, széles palettán mozog. Igyekszünk a legteljesebb mértékben szolgáltatásainkkal megfelelni úgy az egyedi, mint a folyamatosan visszatérő nagyobb, sorozat jellegű termékeket szállító megrendelőinknek. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy olyan jelentős cégek, amelyek a hazai ipar mellett Európában is ismertek úgy, mint az OBO BETTERMANN HUNGARY KFT, AUTÓFLEX KNOTT KFT, PHOENIX MECANO KECSKEMÉT KFT, stb.

Minden olyan felületkezelés esetén, amikor nikkelezést, illetve krómozást kérnek tőlünk, mi annak előkészítését, a polírozást is vállaljuk. Dekoratív krómunk nagy népszerűséget vívott ki az egyedi megrendelők körében is. Főleg azok között, akik nem csak veterán járműveik felújítását, hanem egyéb használati eszközeik alkatrészeit kívánják szebbé elegánsabbá tenni.

Tudjuk, hogy a mi szolgáltatásaink eredménye egy gyártási folyamatban, ugyan egyáltalán nem elhanyagolható, de mégis csak egy részelem, éppen ezért minden esetben igyekszünk rugalmasan kezelni megrendelőink külön kéréseit.

Természetesen nem csak arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek időre elvégezzük a munkát, hanem arra is, hogy legteljesebb mértékben maradéktalanul megfeleljünk az európai szabvány szerinti ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszernek.

Igazán csak azt tartjuk elfogathatónak, ha a mi belső vizsgálataink eredménye, valamint a hozzánk fordulók elismerése, megelégedése, egybehangzóan igazolja vissza munkálkodásunk színvonalát.

Álláspontunk szerint az eredményesség mellett egyik leglényegesebb feladatunknak tekintjük a környezetvédelmet. Felelősséggel gondolkodunk életterünk a természet megóvásáról. Rendszeresen ellenőrizzük, illetve vizsgáltatjuk a környezetterhelés jellemző adatait, veszélyes anyagaink felhasználását a szigorú szabályoknak megfelelően kezeljük.

Üzleti gondolkodásunk, hitvallásunk, a gazdaságosság és eredményesség mellett az, hogy munkálkodásunk eredménye, ne csak nekünk feleljen meg, hanem elsősorban azon megrendelőinknek, akik bíznak bennünk, mert tudják, a velünk szemben támasztott követelményeknek eleget teszünk. Ezt pedig úgy tesszük, hogy tudjuk, mi csak és kizárólag szolgáltatunk, de ez a szolgáltatás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az egyes munkadarabok jól, pontosan és élettartamukban hosszan feleljenek meg, a velük támasztott követelményeknek.

rólunk

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, PONTOSSÁG

Sikerünk a kiváló ár és a minőség kombinációjában rejlik. Reméljük felkeltettük érdeklődését, és a mi szolgáltatásunkat választja.